Barion Pixel

Pagani Design

Az egyik legnagyobb olyan cég a Pagani Design, amelyről egyelőre keveset tudnak Magyarországon. 2012-ben alapították a független vállalatot Guangzhou-ban és mára már elkötelezettek a határokon átnyúló értékesítésben.

Így a nemzetközi piacra betört egy új, fiatalos életstílust megtestesítő márka, a Pagani Design márkanév alatt, mely termékeit a megfizethető luxus jegyében kínálja. Európában, Amerikában, a Közel-Keleten, Délkelet-Ázsiában és Oroszországban is a nemzetközi eladások csúcsokat döntöttek 2020-ban.

Pagani Design Grandor
Pagani Design Rebel – Automata Skeleton karóra
Pagani Design Rebel

Két, egyformán fontosnak tartott irányelv határozta meg az arculatát a márkának: ez pedig az érték és a divat. Napjaink zsúfolt divatpiacán azért választják a vásárlók a Pagani Design-t, mert modernek és stílusosak a termékei, azonban a rövid életű divattrendeket mégsem követik szolgai módon.

Az órák világában ez a filozófia különösen fontos, hiszen valami divatosat és maradandót egyszerre szeretnénk vásárolni. A megbízhatóságot egy modern külsővel sikerült ötvözni, ennek köszönhetően, a márkához nagyon hűségesek a vásárlóink. A hangsúlyt nem az életkorra, hanem az életstílusra és az attitűdre helyezi a Pagani Design.

Kinek ajánljuk? A válasz egyszerű: mindenkinek, aki egy olyan megbízható karórát keres ami a mindennapokban hű társa lesz.

Minden karóránk közös jellemzője a megfizethető ár, az allergiamentes és tartós nemesacél tok, az ásványi üveg, a vízállóság és a minőségi japán óraszerkezet.

Csak hivatalos forgalmazótól vásároljunk Pagani Design termékeket, így védhet minket a nemzetközi garancia!

Pagani Design Ray – Automata karóra
Pagani Design Ray

PAGANI DESIGN KARÓRÁK

-20%
Pagani Design Le Mans – Quartz karóra
Original price was: 59.990 Ft.Current price is: 47.990 Ft.
A Le Mans egy régóta bevált formavilág. A fémpántos karórák...
-20%
Pagani Design Ray – Automata karóra
Original price was: 40.990 Ft.Current price is: 32.790 Ft.
A Ray óraszámlapján a középpontból kitörő sugarak olyan ikonikus formavilágot...
-20%
Pagani Design Skeleton Shield – Automata Skeleton karóra
Original price was: 53.990 Ft.Current price is: 43.190 Ft.
A Skeleton Shield az egyik legnagyobb csontváz óránk. A kombinált...