Barion Pixel

Bobo Bird

A BOBO BIRD egy olyan brand, mely amellett kötelezte el magát, hogy vásárlóinak a legmagasabb minőségű, természetes, stílusos és egyedi fa órákat kínálja, amelyeket a modern és a hagyományos kézművesség ötvözésével készít el.

Az órák újrahasznosított és újrafeldolgozott, válogatott fából készülnek, mert tisztában vannak azzal, hogy milyen hatással vannak gyártóként és vállalkozásként a körülöttünk lévő környezetre.

Bobo Bird Aspen fa karóra
Bobo Bird Aspen
Bobo Bird Jericho fa karóra
Bobo Bird Jericho

Története régre nyúlik vissza, amikor is 1995 telén, Kína északi részén egy fiú karórát szeretett volna születésnapjára. Apja, aki öreg asztalos volt, kézzel készített egy fa órát a számára, hogy így fejezze ki szeretetét iránta.

Sok évvel később a fiú létrehozta a BOBO BIRD márkát apja tiszteletére, mert az a bizonyos ajándék olyan nagy hatással volt rá. A BOBO BIRD nevet egy helyi madárfaj ihlette, ami olyan jellegzetes hangot ad ki, mint a “BO-BO”.

A fának rendkívüli hatásai vannak szervezetünkre és lelkünkre, ha magunkon viseljük. A természetes öntisztuló folyamata és hipoallergén mivoltának köszönhetően egy igazi darabkája az anyaföldnek.

Minden egyes óra egyedi darab, nincs két egyforma! A nagyrészt fából készülő órák készítésének egyik alap gondolata, hogy ezáltal hozzájáruljanak a környezetvédelemhez és csökkentsék a fém és gumi szennyezést bolygónkon.

Bobo Bird Lando

BOBO BIRD KARÓRÁK

-30%
Bobo Bird Aspen – Quartz karóra
Original price was: 39.990 Ft.Current price is: 27.995 Ft.
Az Aspen a Bobo Bird márka egyik zászlóshajója. A legtöbbet...
-20%
Bobo Bird Atlas – Quartz karóra
Original price was: 39.990 Ft.Current price is: 31.990 Ft.
Az Atlas a Bobo Bird márka egyik zászlóshajója. A legtöbbet...
-20%
Bobo Bird Onyx – Ébenfa karóra
Original price was: 33.990 Ft.Current price is: 27.190 Ft.
Az Onyx az egyik legelegánsabb fa óra a kínálatunkban, mondhatni...