Fizetés

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás aminek segítségével fizethetsz nálunk bankkártyával díjmentesen!

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalán található CVC kódot valamint egy működő e-mail címet. Ha nincs bankkártyád, akkor fizetéshez használhatod az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni.

A kártyás fizetés a Barion biztonságos szerverén és felületén keresztül történik, mely automatikusan jelenik meg a böngésződben a rendelés jóváhagyását követően.

A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld majd visszairányít a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kapsz.

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétes fizetés” módot, ez esetben viszont minden esetben +490 Ft kezelési költséget számolunk fel.

Amennyiben fizetési módként banki átutalást jelöltél meg a vásárlásod során, akkor e-mailben kaptál tőlünk egy díjbekérőt amin minden fontos adat szerepel.

Az egyszerűség kedvéért itt is megadjuk a pontos adatokat:

Bankszámlaszám: 10402159-50514950-54571001 (K&H Bank)
Kedvezményezett neve: dapper store Bt.
Közlemény: a rendelésed száma

Ha a fizetésed vagy a megrendelésed nem sikerült, illetve bármilyen, bankkártyás fizetéssel kapcsolatos problémád lenne, olvasd el a tippjeinket:

  • Nézd meg, hogy a kártyádhoz milyen napi limitek tartoznak, lehetséges hogy ezt átlépted!
  • Biztos, hogy a pontos kártya adatokat adta meg?
  • 2021 óta a bankok egy két lépcsős hitelesítést vezettek be a vásárlók védelme érdekében, így a vásárlást egy SMS kóddal vagy netbankos hitelesítéssel is kell igazolnod!
  • Ha ezek ellenére is hibát tapasztalsz, kérjük jegyezd fel a pontos hibaüzenetet vagy problémát, de még jobb, ha képernyőfotót (screenshotot) is készítesz a problémáról.
  • Majd keress fel minket a fenti információkkal, és mellékelj bármi egyéb adatot, amely lényeges lehet, pl. a használt eszköz és böngésző típusát.

A következő kártyákkal tudsz fizetni: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi), American Express.

Mindenkinek küldünk számlát automatikusan! Az online számlázó rendszerünk a csomag feladásakor, minden hatályos törvényekben foglalt feltételnek megfelelő számlát küld elektronikusan, a megadott e-mail címre.

A kuponoknak legtöbbször van valamilyen felhasználási feltétele (például határidő, összeghatár, kampány). Ha a kuponod ezeknek a feltételeknek megfelel, akkor a kosár oldalon tudod beírni a kuponkódot, ami érvényesíti a kedvezményt. Ha valami oknál fogva nem sikerül, keress fel minket és segítünk!

A szállítási alapdíj: 990 Ft
Az utánvét díja (fizetés a futárnál) minden esetben: +490 Ft

12.000 Ft feletti vásárlás esetén azonban a szállítás ingyenes!

Minden rendelésnél különböző szállítási opciók közül választhatsz, ezeknek a díjazása is különbözhet, de amennyiben 12.000 Ft felett vásárolsz nálunk akkor a kiszállítás ingyenes! 🙂 

A nekünk átadott személyes adataid mindegyike 100%-os biztonságban van. Biztonságos, titkosított HTTPS kapcsolattal rendelkező szerveren vagyunk.

A vásárláshoz ugyan meg kell adnod a neved, az e-mail címed és a lakcímed, de ezeket az információkat kizárólag arra használjuk, hogy a megrendelésed a kért helyre érkezzen és azok feladásakor megerősítő, illetve értesítő e-mailt küldünk a számodra.

Személyes adataidat soha nem osztjuk meg harmadik féllel, és azokat sehol nem tesszük közzé, kizárólag könyvelési célból tároljuk a rendszerünkben.

Soha nem látjuk a fizetéshez használt személyes adatokat, mint pl. a bankkártyád adatait!