Barion Pixel

Fizetés

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás aminek segítségével fizethetsz nálunk bankkártyával díjmentesen!

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalán található CVC kódot valamint egy működő e-mail címet. Ha nincs bankkártyád, akkor fizetéshez használhatod az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni.

A kártyás fizetés a Barion biztonságos szerverén és felületén keresztül történik, mely automatikusan jelenik meg a böngésződben a rendelés jóváhagyását követően.

A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld majd visszairányít a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kapsz.

A SimplePay egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás aminek segítségével fizethetsz nálunk bankkártyával díjmentesen!
A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. – az OTP Csoport tagja – üzemelteti.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat és a nem várt események megelőzésében segítséget nyújt.

Az internetes áruház a kártya és a mögötte álló számla adataiba betekintést nem nyerhet, arról információt nem kap.

A SimplePay bankkártyás fizetésre kétféle lehetőséged is van:

 • Regisztrált kártyával: Azok akik regisztrálták a kártyájukat a SimplePay felületén, a SimplePay fiókba bejelentkezve a kártyaadatok újbóli megadása nélkül tudnak fizetést kezdeményezni.

 • Fizetés kártyamentés nélkül: Valamennyi jövőbeni fizetésnél újra meg kell adnia a bankkártya adatait. A tranzakció lépései:
  • A ˝Fizetés ˝gombra kattintva átkerülsz a A SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatok megadásával el tudod indítani a tranzakciót.
  • A kártyaadatok megadását követően kérjük ellenőrizd az adatok helyességét!
  • A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  • A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint visszairányítunk az oldalunkra.

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétes fizetés” módot, ez esetben viszont minden esetben +790 Ft kezelési költséget számolunk fel.

Amennyiben fizetési módként banki átutalást jelöltél meg a vásárlásod során, akkor e-mailben kaptál tőlünk egy díjbekérőt amin minden fontos adat szerepel.

Az egyszerűség kedvéért itt is megadjuk a pontos adatokat:

Bankszámlaszám: 10402159-50514950-54571001 (K&H Bank)
Kedvezményezett neve: dapper store Bt.
Közlemény: a rendelésed száma

Ha a fizetésed vagy a megrendelésed nem sikerült, illetve bármilyen, bankkártyás fizetéssel kapcsolatos problémád lenne, olvasd el a tippjeinket:

 • Nézd meg, hogy a kártyádhoz milyen napi limitek tartoznak, lehetséges hogy ezt átlépted!
 • Biztos, hogy a pontos kártya adatokat adta meg?
 • 2021 óta a bankok egy két lépcsős hitelesítést vezettek be a vásárlók védelme érdekében, így a vásárlást egy SMS kóddal vagy netbankos hitelesítéssel is kell igazolnod!
 • Ha ezek ellenére is hibát tapasztalsz, kérjük jegyezd fel a pontos hibaüzenetet vagy problémát, de még jobb, ha képernyőfotót (screenshotot) is készítesz a problémáról.
 • Majd keress fel minket a fenti információkkal, és mellékelj bármi egyéb adatot, amely lényeges lehet, pl. a használt eszköz és böngésző típusát.

A következő kártyákkal tudsz fizetni: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi), American Express.

Mindenkinek küldünk számlát automatikusan! Az online számlázó rendszerünk a csomag feladásakor, minden hatályos törvényekben foglalt feltételnek megfelelő számlát küld elektronikusan, a megadott e-mail címre.

A kuponoknak legtöbbször van valamilyen felhasználási feltétele (például határidő, összeghatár, kampány). Ha a kuponod ezeknek a feltételeknek megfelel, akkor a kosár oldalon tudod beírni a kuponkódot, ami érvényesíti a kedvezményt. Ha valami oknál fogva nem sikerül, keress fel minket és segítünk!

A szállítási alapdíj: 1390 Ft
Az utánvét díja (fizetés a futárnál) minden esetben: +690 Ft

15.000 Ft feletti vásárlás esetén azonban a szállítás ingyenes!

Minden rendelésnél különböző szállítási opciók közül választhatsz, ezeknek a díjazása is különbözhet, de amennyiben 15.000 Ft felett vásárolsz nálunk akkor a kiszállítás ingyenes! 🙂 

A nekünk átadott személyes adataid mindegyike 100%-os biztonságban van. Biztonságos, titkosított HTTPS kapcsolattal rendelkező szerveren vagyunk.

A vásárláshoz ugyan meg kell adnod a neved, az e-mail címed és a lakcímed, de ezeket az információkat kizárólag arra használjuk, hogy a megrendelésed a kért helyre érkezzen és azok feladásakor megerősítő, illetve értesítő e-mailt küldünk a számodra.

Személyes adataidat soha nem osztjuk meg harmadik féllel, és azokat sehol nem tesszük közzé, kizárólag könyvelési célból tároljuk a rendszerünkben.

Soha nem látjuk a fizetéshez használt személyes adatokat, mint pl. a bankkártyád adatait!