Barion Pixel

Rólunk

Mi is az a „dapper”? 
A dapper számunkra több mint egy hangzatos kifejezés: kényelem, elegancia, szabadság, önkifejezés, stílus, életérzés! Minden, ami Te vagy, vagy ami lenni szeretnél.

Egy olyan életfilozófia, melyben ötvöződik az elegancia és a szabadság, amit egyaránt magadénak érezhetsz az életed kivételes napjain, valamint az egyszerűbb hétköznapokon is.

Filozófiánk

A dapper Budapest által forgalmazott termékek célja, hogy a benned lévő valódi luxust, a stílust juttassa kifejezésre. Hiszen minden ember mögött ott van egy egyedi történet, és ennek a történetnek a hangtalan esszenciája a stílus, ami elkíséri a mindennapokban.

Hiszünk abban, hogy az önkifejezés nem pusztán anyagiak függvénye, abban, hogy nem csak a márkanevek és a brandek azok, amik Téged meghatároznak.

Szenvedélyesen dolgoztunk azon, hogy elhozzuk Nektek azokat a minőségi kiegészítőket nagy választékban, amik követik a legújabb trendeket, de mégis megfizethetőek. Csak olyan darabokat kínálunk, amelyeket imádunk és amelyekre büszkék vagyunk. Ezért bátran állítjuk, hogy bele fogsz szeretni kollekcióink minden egyes darabjába!

Persze, ahogy mindenki számára, úgy nekünk is fontos a minőség, hiszen minket az tesz boldoggá, ha minél több történet fut szét a nagyvilágban a termékeink által és minél hosszabb ideig mesélhetnek viselőjéről.

Stílusunk

Célunk, hogy az időtlen és a trendi tökéletes keverékét kínáljuk. Modern darabok, amelyekkel a mai trendeknek hódolhatsz és időtlen kiegészítők, amelyeket évekig szeretve hordhatsz. Hisszük, hogy velünk hatékony módon tudod kifejezni magad és elmondani a világnak ki is vagy valójában! 

Akár klasszikus darabokat keresel, akár valami különlegeset, hogy egyedi stílusodnak hangot adj – jó helyen jársz!

Jövőképünk

Célunk, hogy Magyarországon minden olyan férfi első számú választásává váljunk, akinek új kiegészítőkre van szüksége. Értékrendünkkel, az általunk kínált termékek minőségével, valamint az időtlen és divatos kiegészítők folyamatosan bővülő kínálatával hisszük, hogy ez több mint lehetséges.

Nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk termékeinkről és semmi sem tesz minket boldogabbá, mint segíteni olyan döntések meghozatalában, amelyek nemcsak jól mutatnak rajtad, de jól is érzed magad tőlük!

Ezért örülünk annak, hogy itt vagy, olvasod a történetünket és megismersz minket! 🙂

Figyelünk ökológiai lábnyomunkra!

Arra törekszünk, hogy minimalizáljuk ökológiai lábnyomunkat és minden döntést a környezetet szem előtt tartva hozzunk meg. Annak érdekében, hogy a környezetünket védjük, megreformáltuk csomagolóanyag-használatunkat és természetes úton lebomló anyagokat használunk rendelésed összeállításakor.